Skönt att vara mobil

Jag har upplevt en förbättring i min livskvalitet sedan jag övergav min stationära dator för den bärbara.

Det stora testet blir när jag tar mig ner till västkusten med 3G och min Asus. Andra tillfällen som kommer blir seminarier, t ex det annalkande seminariet om bloggbävningen som hålls den 19e September. Den om FRA. Då hoppas jag kunna rapportera direkt från Riksdagen.

Så smpnigom kommer jag att behöva en bättre kamera. Kan någon rekommendera en? Jag har länge sneglat på en Nikon D40 men vet inte riktigt vad jag skall sattsa på.

Andra roliga händelser har varit när jag hamnade mitt i en svamputställning på biblioteket. Ett gäng som varit på svampeutflykt hade efterträff. Jag passade på att  berätta om det på min engelskspråkiga blog.

I ABC-klubben, som jag varit medlem i enda sedan jag kopplade upp mig pågår just nu diskussioner om hur klubben skall förhålla sig till nya media och bloggvärlden. I höst skall jag försöka publicera mer av de tankarna och presentera en och annan medlem här. ABC-klubben är sprängfylld med datakunniga personer. Även om det finns mycket kunskap på nätet tycker jag att den personliga kontakten är guld värd.