Stora Kulturbloggpriset är igång och du kan fortfarande rösta

För tredje året i rad delas stora kulturbloggpriset ut. Kolla in här. I år är också priserna bättre än någonsin. Eftersom Stora Kulturbloggpriset delas ut för att uppmuntra bra kulturbloggar är naturligtvis extra roligt att kunna ge bort en så fin summa som 5000 kronor. Det ger en hel del uppmuntran.

I år är det dessutom fler som stöder Stora Kulturbloggspriset men det viktigaste stödet kommer från alla bloggare som vill läsa och blogga om kultur.

Långt ifrån alla bra bloggar fanns med i de nominerade, det skulle vara omöjligt att genomföra ett sådant val. Om du känner till någon blogg du vill uppmärksamma får du gärna lämna en länk i kommentarerna. Men glöm inte att rösta för det.

Stora Kulturbloggpriset sponsras av:


DIK – Facket för akademiker som arbetar med kultur och kommunikation
Stix.to – IT-företag och utvecklare
Dramalabbet – Sveriges scen för nyskriven dramatik
Natur och Kultur – bokförlag.
Voddler – film på webben.
Odenteatern
Den Kungliga Operan