Nu är det dags att rösta i Stora Bloggpriset

Nu är det dags att rösta i Stora Bloggpriset som arrangeras av Aftonbladet och Bloggportalen.se.

Kulturbloggen är med i år igen och jag kommer att lägga min röst där. Lite för att jag får breda ut mig där regelbundet men mest för att det är en bra blogg som sätter fingret på många viktiga frågor. Och för att jag vet hur mycket jobb Rosemari lägger ner på att hålla kvaliteten uppe. Om Kulturbloggen vinner är det välförtjänt. Det finns faktiskt ingen liknande blogg i Sverige. Kulturbloggen är en krydda i den svenska bloggsfären, därav bilden.

Stora Bloggpriset har en sida där du kan rösta varje dag och det kan du göra här. Glöm inte att rösta varje dag.

Läs vad Kulturbloggen skriver om Stora Bloggpriset

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,