Bloggandet

flodhäst

Just nu försöker jag återuppliva bloggandet här på Kattkorgen. Orsaken till att det inte blir så frekvent har jag skrivit om tidigare. Jag springer på Karolinska, gör minnestester och skall göra fler.

Sist var jag hos en logoped för att få reda på hur språket fungerar. Om jag börjar glömma ord och ordens betydelse. Det var nog första gången jag kände mig rädd, eftersom språket är så viktigt för mig. Nästan det viktigaste efter relationer. Ja, det här tar en hel del kraft att hantera. Mitt mål just nu är att komma fram till en punkt där jag kan börja ägna mig åt livet igen. Livet och bloggandet.

Omställningarna har varit stora det senaste året och jag är inte särskilt accepterande.

För att inte verka för uppgiven vill jag säga till er alla att jag kommer igen. Det blir lite mer skrivet på Kulturbloggen – det känns lättare att skriva i ett större sammanhang. Här blir det mer personligt och personligt är inte så lätt just nu.

Några saker jag önskar jag ägnat mer utrymme på Kattkorgen.

Sara Lövestam har skrivit en bok och blivit författare, till exempel. Unna er att tillbringa några minuter med hennes blogg.

En blogg som ni inte får missa är Kulturkroki, kulturrapportering och kommentarer i bild.

Passa också på att ta en titt på det här projektet. Social konst!

Vill ni göra mig glad ger ni dem lite uppmärksamhet, jag önskar att jag hade kunnat göra det själv.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  • http://kraka.moah.se/ Monika

    Jag känner att jag varit en dålig vän det här året. Har drunknat i mina förtroendeuppdrag och alla krav från många som drar och sliter. Men vi måste ses mer, prata, dricka kaffe/te och vårda vänskapen. Önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Lovar att höra av mig när jag kommer hem från min vandring i Atlasbergen. Är tillbaka i början av januari. Kram!

  • http://jonasanderson.se/info Jonas

    Ingen fara, Monika. Vi hinner nog ifatt :) Ha det bra i jul!