Stockholm Pride 2009

prideparadIdag har jag varit ute och flängt. På eftermiddagen hamnade jag på Hornsgatan där Prideparden skulle dra förbi. Det var ingen slump utan väl planerat.

Jag hade tänkt ta lite blider till Kulturbloggen. Det blev över femhundra stycken. Omöjligt att presentera på bloggen eller välja ut (utom de jag har lagt upp på Kulturloggen, förstås. Bäst är att kolla på Flickr, där hamnade resten. Om du gillar någon bild är det fritt fram att använda för icke kommersiellt bruk. Du kan själv läsa om licensieringen i anslutning till bilderna.

Ah, vilken dag. Jag har ont i låren av allt plåtande! Men kul var det, tacksamt rent av. Det roliga var att jag oroade mig för att batteriet skulle ta slut. Det gjorde det inte (tack Nikon). Det var minneskortet som blev fullt när jag tagit sista bilderna.

Det blev en övning i deltagande journalistik (när vi rapporterar nyheter vi själva är med och skapar).

Andra nyheter från paraden:

Glitter i massor

Nyheter i år. Fotbollsklubbarna hoppar med.

Mångfald i SvD

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,