Kickoff för Dramatens höstprogram

ml-ekmanMarie-Louise Ekman har gjort en hel del för att öppna Dramaten. Idag var jag där med Rosemari och plåtade vid presentationen av Dramatens höstprogram.

Det blev en hel del bilder men det roligaste var trivseln, alla skådespeare som bjöd på sig själva. Dramaten visade sig från sin bästa sida. Det kommer mycket intressant. Killinggänget, till exempel. Gösta Ekman regiserar Den girige av Molièr. Jag hoppas att jag får chansen att gå på lite teater under hösten och berätta om det här.

På Kulturbloggen skriver Rosemari att hon gärna sett fler bloggare  och färre journalister. Det blir annorlunda då. Jag håller med. Bloggare umgås och vet att samarbete lönar sig. med länkar och kommentarer syns alla mer. Journalister konkurrerar om nyheter.

Det blir mer samtal med bloggare på plats. När jag går någonstans är jag med. Jag deltar i det som händer och gillar att vara med. Det jag beskriver är min upplevelse inte objektiv analys.

Det var en riktigt rolig tillställning och jag fick massor av  intressanta bilder. En del av dem finns på Kulturbloggen. Resten finns här. Några ser du här nedanför;

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,