En av orsakerna till att webben är en viktigare nyhetskälla än pappersmedia

Här är orsaken till varför webben är en viktigare nyhetskälla än pappersmedia. Bilder från kravaller i Iran efter valet.

Valet i Iran har varit på tapeten ett tag nu men jag har inte sett något som ger en så tydlig bild av situationen som de här bilderna. Det blir uppenbart att traditionell media inte kommer att komma ifatt den här utvecklingen.

För en stund sedan satt jag och kollade vad som händer på Friendfeed. Friendfeed uppdateras ju numera i realtid. Medan jag läste såg jag att kommentarerna till ett inlägg från Twitter uppdaterades. På kort tid kom det in 28 kommentarer till en tweet från Robert Scoble. Han råkade sitta med Ev, en av Twitters grundare.

Det här är realtidswebben och den är här för attt stanna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,