Nu är jag tillbaka

solnedgang
Det har varit tunt med bloggandet här. Faktum är att det är en vecka sedan jag uppdaterade Kattkorgen. Däremot har jag skrivit i Bloggtidningen. Faktum är att jag skriver varje dag med få undantag. Det är min viktigaste källa till inspiration. Att skriva varje dag. Inspiration är inte något magiskt som kommer. Inte för mig. Inspiration får jag när jag skriver.

I helgen var jag på Rosornas ö. Det vill säga Gotland. Vädret var fint och förutom lite smågrejor till BT fick datorn och mobilen vila. AFK, heter det numera, Away from Keyboard. Eftersom jag alltid har min lilla Asus med mig är jag aldrig det men det är inte svårt att låta den ligga i väskan.

Det var skitkul att glida runt Visby och plåta och umgås.

Bilderna (en del) finns på Flickr.

I morgon invigs Bergmanfestivalen. Jag skall gå på föreställningen av Viskningar och Rop och till invigningsfesten efteråt. det är spännnade att Berrgmanfestivalen har gjort ett bra försök att komma ut i sociala media. Om du funderat på att gå kan jag tipsa om att det finns platser kvar.

Du kan följa Bergmandestivalen på Twitter: @bergmanfestival. Du kan också läsa festivalbloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,