Mitt bloggkontor

Jag fick en utmaning från Rosemari som gör Kulturbloggen. En bild på bloggkontoret. Det är ju en rätt personlig utmaning så jag var tvungen att fundera på det. Se’n sa jag naturligtvis ja :)

”Here we go,” som britterna säger.

Här ser du Kattkorgens (och Bloggtidningens) allra heligaste

Här ser du Kattkorgens (och Bloggtidningens) allra heligaste

Här ser ni Kattkorgens allra heligaste. På bilden syns en skärm, ett urgammalt tangentbord. Till höger skymtar en digital ritplatta, ADSL-modemet, en USB-disk och en digitalkamera (som knappt syns). Till vänster ligger ett par Asus Eee-PC:ar och ett par Nokia telefoner (en N95 och en 5800 XpressMusic). Antennen tillhör en USB TV-pinne.

Det som inte syns på bilden är kaffekoppen som är en viktig del av arbetet med bloggarna, en blyertspenna till teckningar och min Nikon D40 (som jag tagit bilden med). Det är en perfekt kamera om du tar bilder till bloggen. Du kan köpa en sådan för runt 3 000 spänn nu eftersom den försvinner ur sortimentet.

Tavlan som skymtar mälade jag för några år sedan efter en resa till Finland. Jag var på en ö i Finska viken som heter Fagerö. Den var så vacker att jag helt tappade förmågan att måla. Till slut tecknade jag och satte mig se’n att måla när jag kom hem.

Ja, jag vet inte hur intressant det här blev men imorgon är vi tillbaka med det vanliga programmet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,