En kväll med Sara Löfgren

omslag1Igår fick jag var med på release-festen för Sara Löfgrens skiva Där maskrosorna blommar.  Förutom att jag fick se en del kändisar (ja, jag tycker det är fantastiskt att får se personer jag gillar i verkligheten). Min bloggkompis Rosemari Södergren var med. Hon skriver mer om det på Kulturbloggen. Kolla bilderna på Flickr. De är häftiga.

sara_vanster

Så här är det: Skivan är skitbra. Köp den! Jag pratade med en journalist från SvD (egentligen såg jag Rosemari prata med henne och la mig i :)). Hon kom att tänka på Monika Törnell, vilket är ett bra betyg. Jag höll med.

Nu till något annat:

En bild som heter sara_hoger.jpgSara har skitsnygga tatueringa. Ni får kalla mig fetischist men jag gillar när tjejer vågar ta i när de gaddar sig. förmodligen har det med att göra att jag är pappa, morfar och farbror till en hel drös flickor och vill att de skall ta för sig och ta plats. Jag vill inte att de skall finna sig i givna ramar. De skall bli det de själva vill.

Ett stort tack till Sara för att hon skrev så fint på skivan jag köpte. Översta bilden.

Jag tror att till och med en skeptiker som tomascarneheim.com kan omvändas av Saras fina tatueringar.

Titta på filmklippet. Sara sjunger Maskrosor från sitt nya album. Inspelningen är gjord med min Nokia N95 med uppdaterad programvara. Imponernande även om det inte kan mäta sig med en professionell upptagning. Tyvärr skakar jag för mycket numera. Det är inget att  göra åt och det är nog slut med frihandstagningar av den här typen. Tips om alternativ tas tacksamt emot.

Alla bilder är tagna av mig inklusive videon. Gillar du någon finns de på Flickr. Änvänder du dem kan du gärna tala om vem som tagit dem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,