Trött på bloggar (men inte på att blogga)

old_schoolJag har känt mig lite trött på alla bloggar. Inte så konstigt eftersom jag ägnar mycket tid åt att läsa bloggar. Och att blogga. Då och då tycker jag att det blir för mycket.

Nu tror jag inte att det är bara jag. Andra börjar tycka att kostymen behöver tas ut lite.

Jag har ägnat en del inlägg åt att presentera webbplatser som betytt mycket för min utveckling som webbentusiast. Idag skrev jag lite mer om det här i ett inlägg som började med Twitter och slutade med Coca-Cola.

Bloggarna gav webben en ny dimension. Med dem följde annan interaktivitet som Twitter och Friendfeed (mina favoriter här i webb 2.0), video med mera. Ändå tror jag att bloggarna har nått en gräns där de inte utvecklar webben längre (däremot kan bloggar utvecklas).

Missförstå mig inte. Jag vill inte att de bloggar jag följer skall försvinna men det är lätt att glömma att det är personen som räkna.

Nu när bloggarna är etablerade skulle jag vilja se mer webbplatser som visar/berättar roliga/intressanta saker och som presenterar  text, bilder och video (med mera) på nya sätt. Som det var förr.

Här har jag skrivait om några webbplatser som inspirerat mig.

Webbplatser som gjort mig till den jag är – Del 1
Webbplatser som gjort mig till den jag är – Del 2
Webbplatser som gjort mig till den jag är – Del 3

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,