Miljontals bilder

jag har samlat på mig en massa bilder i kameran. För mig är det en synd eftersom det brukar betyda att jag inte orkar ta itu med dem. Nu gjorde jag ett ryck och lassade upp alltihop till Flickr.

En del kan se här på Kattkorgen eftersom alla bilder jag laddar upp till Flickr visas i Flickrgalleriet under första inlägget.

Annars står påslken inför dörren vilket betyder umgänge och ledighet. Jag skall passa på att träffa Rosemari, min bloggkompis som jag gör Bloggtidningen ihop med (vi har förresten bytt tema där, stick dit och kolla och säg vad du tycker).

Rosemari har ett inlägg om en bluffblogg som väckte uppståndelse. En historia om en föräldralös flicka. Det visade sig att bloggen var en omskriven Opera. Kul tycker jag och det fick en hel del att tänka och engagera sig. Jag hoppas att alla uppskattade ”bluffen”. Det är trist när folk inte har humor.

Glad Påsk alla Kattkorgenläsare!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

 • http://kattk.org Jonas Anderson

  Det är roligt att det faktiskt blir något av dem.

 • http://kattk.org Jonas Anderson

  Jag gav upp och lassade upp dem till Flickr. Osorterat :)

 • http://kraka.moah.se Kraka

  Jag har massor av bilder som ”bara ligger”. Men det ska väl med tiden bli något av dem också. Reseberättelser på min hemsida kanske… den som inte finns, men som ska bli en dag då jag får tid…
  Hoppas du hinner träffa mig också i helgen, på måndag. :-)

 • http://www.tomascarneheim.com tomas

  Ja det här datasamhället är sannerligen tidskrävande, krävande med alla filer som måste tas om hand och jobbiga valsituationer när bergen av ettor och nollor hopar sig i horisonten.