Längre dagar och kortare blogginlägg

gold_webbDagarna blir längre men blogginläggen verkar bli kortare. Inte av något annat skäl än att det är svårt att skriva ibland. Ja, inte skriva men skriva något som är vettigt. Jag har ju varit på en del tillställningar som har varit riktigt intressanta. Det har jag skrivit om på Bloggtidningen som kanske får lite mer av min tid än den här bloggen. Det är inte så att jag tappat lusten, mer att jag höjer kraven och vill skriva något relevant här. Med lite färre men återkommande besökare känns det faktiskt lite pirrigt att skriva ibland.

I dag blev jag först bestört, sedan mindre förvånad, är jag läste att Twitter och Google pratar om en gemensam framtid. Det är Techcrunch som har scoopet. Om det är ett scoop. Det är ju ingen hemlis att Facebook bjudit på Twitter och förmodligen inte via sms. Varför skulle inte Twittergrundarna  prata med Google? Särskilt som samma killar sålde Blogger till Google för fem år sedan  (nu vet vi vad de gjorde med pengarna).

Om det är bra eller dåligt? Ingen aning. Men Jaiku är ju fortfarande ett frågetecken. Alltså Googles planer för Jaiku.Det är oklart för mig. Det vore tråkigt om Twitter blev ännu en undertjänst till Google. Det har inte varit lyckosamt för alla som råkat ut för det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

  • http://www.tomascarnehei.com TC

    Oj, jag vågar inte tänka kvalitet, då slår skrivkrampen till direkt. Hellre då kvantitet än inget alls, att jag beskriver något så banalt som en färgnyans på en plastpåse i ett inlägg.