Enemy of the State

Jag hade tänkt skriva om PB-rättegången här idag men jg tröttnade efter två försök. Det finns dessutom skrivet om det på annat håll. Dessutom är jag lite upptagen av filmen, Enemy of the State. Jag är en grund människa.

Om ni vill läsa om PB kan ni prova någr andra bloggar.ankdam

Opassande

Anna Troberg

Bloggtidningen

Kulturbloggen

Minamoderatakrameller

Sådär då har ni att läsa och jag kan fortsätta kolla på filmen. Just nu håller Will Smiths liv på att gå åt helvete. Han vet inte att han har en film av ett mord på en senator som var emot ett avlyssningssytem liknande det som införts i hela världen (som FRA är en del av).

Tänk vad de kan hitta på i Hollywood, va?

Will Smith klarar sig och blir hjälte men det verkar inte som om det dyker upp någon hjälte här. Vi får väl bli hjältar själva och gnata på tills någon lyssnar.

Sån’t här nonsense får vi läsa. Det här är intressantare: Vill rätten stänga internet?

Nu drar det ihop sig på TVn. Missa inte katten. :)

Avzlutningsvis vill jag tippsa om en intelligent kommentar som jag hade kunnat skriva själv om jag ine var upptagen med filmen. Trevlig Helg…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  • http://kraka.moah.se Kraka

    Helt riktigt: Missa inte katten! :-) (Det är en väldigt bra film faktiskt – med eller utan katt).