Journalist för en kväll

Ikväll är jag inbjuden till Nokias releasetjänst för Comes With Music. En ny tjänst som du får på köpet när du köper en av flera mobilmodeller. Allt det där kan du läsa mer om på Bloggtidningen.

Scoopet ikväll är ju att jag inte är journalist utan bloggare. Mitt intresse för journalistik har jag efter min far som var utrikeskorrespondent i London. Jag är bloggare och dessutom amatörbloggare. Som bloggare bjuds jag ofta in till presstillställningar och om det verkar intressant går jag. Nu var det det.

Eftersom jag nyss köpt en ny Nokia N95 använde jag den hela kvällen. Bilderna har Jonathan Södergren tagit med min Nikon som jag lånade ut för kvällen. Bra jobbat, Jonathan!

Pressmötet var extra trevligt för Nokia bjöd på musikunderhållning live av Salem, Emilia, Wildbirds & Peacedrums (som Kulturbloggen intervjuade förra sommaren) och Marit Bergman.
Här är lite bilder på kvällens stjärnor.

Själv filmade jag och sände en del av kvällens anföranden via Bambuser. Det är första gången och allt blev inte så bra. Det viktiga var att skaffa erfarenheter om vad som fungerar och inte fungerar. Om du är nyfiken kan du kolla här men skruva ner förväntningarna :). Allt gjort med min Nokia N95

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,