Jag är en vinnare och här är beviset

vinstFör ett tag sedan läste jag ett inlägg av Allen Stern på Center Networks. Han var på konferens och hade just hämtat sin kasse med ”schwag”. Konferensen var sxsw eller South by South Weast, som den ochså heter.

Allen filmade innhållet och erbjöd alla som ville ha något att lämna en kommentar. Först till kvarn. Jag chansade och önskade mig några klistermärken.

Gissa om jag blev förvånad när det dök upp ett brev, idag. Från amerikat! Innehållet var ett gäng klistermärken. Precis de jag ville ha. Ett var reklam för Linux Journal (bästa linuxtidningen) och det andra var Laughing Squid. LS är egentligen ett webbhotell men har också en prominent blogg där det brukar stå en massa kul saker.

Ja, kolla bildbeviset. Nu skall jag klistra fast märkena på min lilla Asus så att jag alltid kommer att känna igen henne. Go’natt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

  • http://www.tomascarnehei.com TC

    Sådant där kan ge en en oerhörd glädje, Jonas. Jag vet själv

  • http://justew.wordpress.com Ew

    Så att du alltid kommer känna igen DEN pappa, inte hon, DEN. Skaffa en riktig FV ist, dom lagar bättre mat :P
    Kram