Att umgås AFK

orchidDå är jag i Alvik under eftermiddagen. ABC-klubben har årsmöte. På kvällen skall jag äta middag med gänget på Kulturbloggen.

Jag kommer alltså att vara AFK (away from keyboard, ett uttryck jag hörde under TPB-rättegången) en stor del av dagen. Jag har förstått att många tror att vi som gör mycket med datorer helst umgås med datorer. Hellre än människor. Eller att kontakter via nätet är utarmade och mindre värda än ”riktigt” umgänge. Det är förstås de som inte vet hur stort värde vi sätter på varandra.

Här är några utmärkande drag:

  • Vi vet alltid varför vi träffas
  • Vi har alltid något att  prata om
  • Vi har lätt för att visa varandra uppskattning
  • Vi har gemensamma intressen
  • Vi träffas gärna AFK

Jag ser fram emot morgondagen med stor förväntan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,