ABC-bloggen tar form

poolJag vill berätta om ABC-klubbens blogg som jag medverkar i.

Ni som följt Kattkorgen har läst min puffar för klubben. En del har kanske gått med. Det skulle vara kul i så fall. Utan förnyelse utvecklas inte klubben.

Datoranvändandet har ju förändrats mycket under den tiden jag haft datorer. Först var datorer mest för tekniker. Sedan kom spel, desktop publishing, internet och webben, eget skapande, bloggar osv. För att vår klubb skall hållas levande krävs att vi rekryterar från varje ny generation datoranvändare.

Det är därför vi har startat ABC-bloggen. För att kunna presentera klubben för nya generationer.

För egen del är det stort att få vara med om detta. Jag är van att blogga för mig själv, med egna resurer. Nu har jag en stor dataklubb och ett gäng bloggande medlemmar i ryggen och jag tror ingen av oss riktigt har förstått hur mycket vi kan göra nu. Det är lite hissnade. En rörelse åt ett håll fortplantar sig och skapar rörelser i andra riktningar. Det är det vi kallar utveckling.

Nu var det inte meningen att jag skulle bli filosofisk utan helt enkelt påminna om att bloggen finns. Besök den och lämna en kommentar. Det finns dessutom länkar till den övriga ABC-webben. Inte minst medlemsanmälningssidan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

 • / Rolf

  ABCklubben hade igår sitt första inspelade
  möte över Skype .. Lyssna här, tyck till om innehåll,
  arbetssätt och allt annat …
  Mycket nervöst, men spännande
  http://www.abc.se/home/abc-blogg/?p=95