Öka kunskapen och säkerheten

ametist_webbJag hittade en tävling På Tommy k Johanssons blogg. Jag brukar inte vara med i tävlingar men bryter nu trenden.

Tävlingen gäller 50 licenser på Kaspersky Internet Security 2009! Eftersom Kaspersky är ett säkerhetsprogram som jag gärna rekommenderar (men än så länge inte använder själv) tänker jag hänga på. Däremot har jag installerat det på en mängd datorer och gillar dess effektivitet och att det kräver så lite systemresurser.

Tommys tävling handlar om datasäkerhet och det är något som berör oss alla. Om jag slarvar med säkerheten kommer det att drabba andra. Det beror på att (nästan) alla datorer hänger ihop via Internet.

Tommys tävling tar upp frågan på ett roligt sätt (vilket är det mest pedagogiska) och han är värd en länk bara för det.

Om du inte har något skydd föreslår jag att du kollar in de länkar som Tommy har i inlägget. Där finns mycket matnyttigt för den som bidra till allas säkerhet på nätet.

Läs också om Safer Internet Day.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,