Så var det klart! Vilken kväll det blev…

Kulturbloggen Award är klar för i år. Vilken kväll det blev!

Här är vinnarna: Stort grattis till alla. Värdiga vinnare allihop. Söderkisen var ett toppenställe att vara på, tack för att vi fick vara där.

Det har varit roligt att göra det här ihop med Thord och Rosemari. Jag tycker vi har haft flyt hela vägen. Från att hitta bra bloggar till att hitta ett bra ställe att vara på. Läs mer på Bloggtidningen och Kulturbloggen.

Bäst bokblogg:
En annan sida
En personlig bokblogg som präglas av stor kärlek till böcker och sociala medier och som också lyfter fram andra bloggar genom frikostigt länkande och en boksökmotor.

Bästa filmblogg:
Bloggywood
En färgstark filmblogg som syns, som sticker ut och som tar vara på webbens alla möjligheter och som älskar att snacka film.

Bästa musikblogg:
Dagens Skiva
En blogg som visar hur också större sajter kan bygga på interaktivet, ett föredöme för många mediesajter, ett exempel att lära av och ta efter för stora redaktioner. Och en skattkista av skivtips och musiksnack för alla musikälskare.

Bästa kulturblogg, övriga områden:
Lotten – en golgatavandring på legobitar
En blogg som sprudlar av upptäckarglädje inom sociala nätverk och kultur och nöje, en blogg som sätter kulturlivet mitt i vardagslivet. En varm blogg som gör alla glada.

Och:

All Star Award: öppna klassen:
Rebel Music
En blogg fylld av musiklust och gemenskap och som visar att reggae regerar på webben. En blogg där besökarna känner sig välkomna och där bloggen är som ett nav i en gemenskap.

Vinnarna i öppna klassen får en prissumma på 1.000 kronor och vinnarna i de fyra andra kategorierna får 500 kronor, som skänkts av vår sponsor Stix.to.

Bakom Kulturblogg Award ligger Kulturbloggen.com, Bloggtidningen och Thord Daniel Hedengren från Pakten.

Läs också vad några av vinnarna skriver. Här är Rebel MusicLotten gick också upp tidigt.

Kulturbloggen

Några mingelbilder

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

  • / Rolf

    Tackar för ett strålande arrangemang… hela vägen ….
    känns som början på något vääääldigt spännande …
    och ett STORT grattis även till er som inte vann … denna gång … :)

  • Pingback: Kulturbloggen Award: Mingelbilder | Bloggtidningen()