Macworld Expo utan Steve Jobs-Går det?

Ända sedan Apple meddelade att Steve Jobs inte skulle tala på Apples keynote under Macworld i år, har det förekommit spekulationer om vad hans hälsoproblem beror på. Tyvärr har Apple inte haft den öppenheten kring problemen som man skulle önska.

Inte för att jag missunnar Steve Jobs ett privatliv men hans hälsa påverkar mångas liv. I det avseendet borde han och företaget han leder ta ett större ansvar.

Nyligen fick vi veta att hans hälsoproblem bereor på en hormonell åkomma som kan behandlas.

Apples keynote har tidigare kallats för ”Steve Job’s show”, inte helt utan grund. Han är en karismatissk och bestämd företagsledare. Man skulle kunna kalla hela Apple för ”Steve Job’s show” och det är skälet till att kraven på en större öppenhet är rimliga. Fast då kanske inte Steve skulle vara Steve, eller Apple Apple.

Missa inte föreställningen i morgon kl 18 (svensk tid). Livebloggning hittar du på nästan vilken promint teknikwebbplats som helst (om trenden från förra året häller i sig).

Här kan du få all inforamtion om Expot. Mer information finns på Bloggtidningen. Däe kan du också läsa om den stora CES-mässan i Laas Vegas. Ett måste för alla elektronikentusiaster.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,