Fortfarande möjligt att anmäla sig till middag och prisutdelning

glassvaror1Som ni vet närmar sig Kulturbloggen Award med stormsteg. Trots att vi gör det här i skuggan av den något större galan hos Aftonbladet (ni glömmer väl inte att rösta varje dag?) lovar det redan nu att bli en rolig och livlig tillställning. Det finns några platser kvar innan vi måste strama åt.

Prisutdelningen och middagen kommer att hållas på Söderkisen. Under prisutdelningen kommer vi att få vara i en privat bar. Den börjar klockan 18.00 och håller på en timme, ungefär. Därefter går vi in till Söderkisen och äter middag tillsammans de som vill. Man behöver inte vara med på middagen för att vara med på prisutdelningen. Anmälan sker separat. Om du får förhinder är det bra om du hör av dig eftersom platserna är begränsade.

Väl mött fredagen 30 Januari.

Läs mer om Kulturbloggen Award, middagen och prisutdelningen.

Andra bloggar om: , , , , , ,