Spotify har grejer på gång för 2009

eee_webb

Spotify tog musikwebben med storm. Inbjudningar till gratistjänsten är sällsynta och eftertraktade. Det påminner om när Gmail bara gick att få genom inbjudan. Många ser det som ett sätt att skapa hype för plattformen men det är också ett bra sätt att låta tjänsten växa långsamt. Att slå upp dörrarna utan att veta hur tjänsten skalar är på gränsen till ansvarslöst (ja, jag tänker på Twitter).

Det mesta som rör Spotify är hemligt men det finns planer på att utöka plattformarna som Spotify kan användas med. Vi vet redan att Iphone och Symbian står på tur. Eftersom mobiltillvekarna har egna musiktjänster kan Spotify påverka Ericsson, Nokia och Apple rejält.

Inte mig emot. Det betyder att jag kan välja vilken mobil jag vill och ta musiken med mig. Som det skall vara. Om musiktjänster var portabla skulle de bli populärare. Spotify är populärt för att tjänsten är enkel och gratis, med ett tillval som kostar, vilket betyder at Spotify antagligen kommer att överleva finanskrisen.

Alla vill jobba med Spotify – IDG.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  • http://stiftet.wordpress.com stiftet

    spotify är en så himmla bra ide tycker jag, men kunde bli ändå bättre om man kunde byta spellistor med varandra på ett bra sätt.

  • http://jonasanderson.se/info Jonas

    Spotify är underbart. Jag håller med om att det behövs mer sociala funktioner. Det ärr kanske något att blogga om. Under tiden vill jag dra din uppmärksamhet till Filride http://filride.com där man kan dela allt. Hör av dig om du vill ha en inbjudan