Skulle egentligen sova…

bluestuff_webbJag hade egentligen tänkt sova men först fick jag för mig att skriva det här och se’n hade jag ingen lust. Teknikåret går mot sitt slut och vi kommer att nog att tänka mer på kris och krig än teknik nästa år.

Det är en konst att vinkla teknikfrågor till att handla om människor men jag tror att det är nödvändigt att besjäla det vi gör och tänker med omtanke om medmänniskor. Oavsett om vi gillar andra eller inte klarar vi oss inte ensamma. Tekniken skapar nätverk och hjälper oss att kommunicera. För vissa är den här kommunikationen livsviktig, för oss blir den ofta en lek.

Läs gärna det här inlägget av Svetlana Gladkova, en sjutusan till teknikbloggare. Hon bangar inte heller för att ta upp kontroversiella frågor på  bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

  • http://kraka.moah.se Kraka

    Gott nytt bloggår vännen!