Så gör vi en plugg för ABC-klubben igen

Som ni ser har jag en banner på bloggen. Jag gjorde den för att göra lite reklam för min kära klubb ABC-klubben. Klubben har förmodligen den största samlingen datorkunniga personer någonstans.

Nu är det så att det inte har klickats särskilt mycket på den, banner alltså. Ett skäl kan ha varit att jag inte försökt dra någon uppmärksamhet till den. Nu har skrivit en tydlig uppmaning att åtminstone klicka iväg till klubben och läsa lite om vad den har att erbjuda.

Klubben är ju en ”community”, både på webb och i verkliga livet, medlemmarna är på olika nivå och det enda du riskerar är att få ett bättre umgänge med din egen dator. Man kan besöka lokalen i Alvik eller hålla kontakt i klubbens Forum.

Just nu är vi ett gäng som kommit igång med bloggandet och är nyfikna på hur vi kan använda datorer och göra coola saker med sociala media.

Om du går med nu blir du automatiskt medlem för 2009 men kan börja ta del av medlemsförmånerna redan nu. Det kostar 300 spänn om året (bl a får du rabatt på flera populära datortidningar).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,