Nu är det dags att rösta i Kulturbloggen Awards

clown_jumping_over_cat

Nu är det äntligen dags att rösta i den stora kulturbloggtävlingen Kulturbloggen Award. Vi har kämpat och fått ihop ett häftigt startfält som inte skäms för sig. Det var många nominerade bloggar och svårt att välja. Vi hade kunnat ha dubelt så många bloggar i varje kategori men var tvungna att välja bort många bra för att det skulle bli hanterligt.

Hursomhelst hoppas vi, Kulturbloggen i samarbete med Bloggtidningen och Thord Daniel Hedengren instiftat Kulturbloggen. attt ni också skall tycka att de bloggar som finns att rösta på är representativa för kulturbloggar i Sverige (och internationellt men de får ni vänta på ett litet tag till).

Röstningen kommer att pågå till den 17 Januari och prisutdelningen kommer blir Lördagen 31 Fredag 30 Januari 2009.

Läs mer om Kulturbloggen Awards. Du kan också gå direkt till omröstningssidan och se vilka bloggar som är nominerade.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,