Kan du tänka dig att vara en tillfällig arbetskamrat?

Ibland drar jag mig till offentliga lokaler som bibliotek och fik. Jag trivs bra med att jobba på egen hand men ibland vill jag ha sällskap eller någon att diskutera med. Ibland har jag funderat på om det skulle gå att ha en gemensam lokal för sådana som jag.

Frågan är hur man bär sig åt för att utvidga sitt nätverk som ensam bloggare. Eller som ensam vad som helst. Facebook, Jaiku och Twitter är ju bra på sitt sätt men det blir problem om man vill sätta sig och diskutera något eller ta en fika.

Här kommer Jelly in i bilden. Jelly är en arbetsplats som man kan skapa var som helst, t o m hemma  eller ett fik. Varje dag eller en gång i månaden spelar ingen roll. Det viktiga är att det finns sittplatser och någonstans att ansluta sin dator. Strömuttag till datorer behövs också. Det skall vara relativt ostört så att inte gruppen som vill jobba stör/störs andra som kan tänkas dyka upp på samma ställe.

Finns det intresse för ett Jelly i Stockholm eller finns det någon som har idéer om var man skulle kunna anordna en sådan här tillfällig arbetsplats?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Technorati Taggar: , , , ,