Aftonbladet och Bloggportalen utser sveriges bästa bloggar

Det stora bloggpriset kommer till stan flode_skaladmed Aftonbladet och Bloggportalen.

Det är på tiden att vi får ett sån’t. Det betyder att bloggen kommer på kartan som acceperat media.

Skall vi kolla på det här? ja, det skall vi. Om inte annat för att se vad Aftonbladet gör av den här möjligheten. Bloggsfären är ju en guldgruva som inte ens har börjat ge med sig av sin rikedom. Redan nu håller bloggarna på att förändra hur nyheter rapporteras. Dessutom förändras vad vi tycker är nyheter. Alla är överens om att det behövs en blandning av saklig rapportering och subjektiva kommentarer.

Än så länge är det tidningsredaktionerna som avgör vad som är vad men med bloggarna blir insändarsidan Ettan. Skrämmande för en del men Aftonbladet tar tjuren vid hornen och gör bloggar till nyheter med den här tävlingen.

Det gillar vi!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Stora Bloggpriset – Aftonbladet och Bloggportalen utser Sveriges bästa bloggare | Nyheter | Aftonblade

Technorati Taggar: , , ,