Ytterligare en rusning till bloggen

Det har varit ytterligare en rusning till min blogg. Nästan tusen sidvisningar.

Av någon anledning registreras en väldig massa sidvisningar. Den 7:e hade jag 932 sidvisningar. Google Analytics visar 15 besök (den här dagen uppdaterade jag inte bloggen). De 15 besöken som Analytics registrerat stämmer bra med annan statistik för bloggen så jag tänker utgå ifrån att den stämmer.

Jag forskar vidare.

En av livets små glädjeämnen heter ”hotellfrukost”. Klockan sju började den på hotellet jag bodde. Kvart i sju hade jag roffat åt mig Svenskan, DI och Resumé (ett av de bättre sortimenten) och satt otåligt och väntade på att bli insläppt.

Vanligtvis läser jag aldrig tidningar på morgonen men med två timmar på mig (jag hade redan packat) var jag beredd at ta risken. Kaffe, vanvettigt gott bröd, paté, bacon, äggröra, jos och en massa annat gott.

Det stod inget i tidningarna som fick mig att vilja börja med tidningsläsning på mornarna, igen.

Apropå tidningar verkar det som om FRA-debatten inte kommer att försvinna. Idag hade Svenskan en bra artikel om läsarreaktioner på att nämnden som skall pröva om FRA göt rätt kan komma att pröva i efterhand.

En domstolsliknande nämnd ska enligt den nya FRA-lagen pröva vilken signalspaning som är tillåten. Ingvar Åkesson säger dock till Ekot i Sveriges Radio att han tror att en prövning ska kunna göras först i efterhand när det är bråttom.

Så är det med det.

Läs också den kommenterade artikeln.