Sökord på Kattkorgen

Den enda föklaringen jag hittar till det framgångsrika inlägget jag skrev häromdagen är de sökord, tags jag hade på inlägget.

Det har ju varit en del hype runt HTC G 1 Android. Som kan vara en möjlig iPhone dödare.

Taggarna är: Android, Apple, Asus, G 1, Google, iPhone, Opera

Någon SEO-guru är jag inte så jag kommer inte att forska djupare i det här. Kattkorgen klarar sig bra som mitt ansikte utåt och är en bra marknadsföring i sig.

Det är min teori.

En nyhet som haft lite genomslag på Friendfeed och Twitter är undersökningen som säger att 52% av de nätaktiva inte läser bloggar. Eftersom det surfar runt en hel del människor betyder det (med min matematik) att en hel del människor läser bloggar. Även om vi bara räknar de 6% som läser bloggar varje dag kommer vi upp i ansenliga siffror.

Profybloggen har analyserat resultaten och har mer info om undersökningen.