Det går bra för de som vågar prata om ekonomisk kris.

Idag skriver jag om kris och elände. Jag reagerade på en artikel i SvD som jag tyckte var goddag yxskaft. Inte artikeln i sig, den sätter fingret på ett viktigt problem. Det verkar inte finnas någon som vågar prata öppet om den ekonomiska krisen som vi är inne i. Mer om det på Bloggtidnignen där jag skrev av mig det värsta.

Ett blogginlägg på Profybloggen fick mig att hajja till. Oron för ekonomin verkar göra att vissa webbplatser får en ökad tillströmning. De som handlar om ekonomi. Det är ju rimligt i den situation vi är i. Det är också ett tips till oss som skriver. Vi bör skriva om det som är relevant. Viktigt för våra läsare, alltså.

En del nyhetssidor som handlar om ekonomi har ökat sina besök med över 100%!

Genom att våga prata om krisen kan vi också dela med oss av tips om hur vi skall överleva den.

  • http://tomascarneheim.com tomas carneheim

    Ja, man kanske ska starta en ekoblogg istället, statistisken är dyster :-D

  • http://jonasanderson.se/info Jonas

    Det tar lite tid att komma igång. Jag har läst din blogg och tycker det vore synd om du la av. Ett bra sätt att få besökare är att besöka andras bloggar (som du gjort här) och lämna trevliga kommentarer (som du gör här). Det får man alltid tillbaka.