Besöksrekord på Kattkorgen

Det spökar på min blogg. Det är enda förklaringen jag kommer på. Kanske har krafterna som är i farten just den här helgen haft en positiv verkan :-)

Igår var det besöksrekord här på Kattkorgen. 766 besökare hade hittat hit av någon anledning (hoppas att det inte beror på något tekniskt fel)

Jag har aldrig haft ambitionen att ha många besökare utan försökt att hålla en låg profil. Och försökt vara äkta förstås.

En gång i tiden var Kattkorgen ett experiment som lyckades. Jag har haft ambitionen att uppdatera regelbundet och inte vara oportunistisk. Det märks på besöken som aldrig varit mer än några hundra per dag.

Nu har jag slagit ett rejält besöksrekord och jag skall försöka ta reda på hur det gick till.

Oavsett om det är slumpen eller om jag skrivit något riktigt bra är det värt att notera. Det är ju inget fel i att bli läst, tvärtom. Kanske Google Analytics kan ge svar (om du inte använder Google Analytics än är det dags att börja).

Trevlig fortsatt helg (jag börjar känna mig piggare men går fortfarande på halvfart).

 • / Rolf

  Nån dag innan igår hade du en artikel om din hälsa med ”taggen”
  ”Tags: Android, Apple, Asus, G 1, Google, iPhone, Opera”
  Har den spelat roll i besöksrekordet ??

  Annars är det väl såna som jag som vill tillönska dig
  ett ryyyyyysligt käckt ”KRYA PÅ DIG” !!
  Har penicillinkuren börjat ge resultat ?