Gör som doktorn säger!

Nu har jag varit hos doktorn och fått en diagnos. Jag har lunginflamation. För andra gångeEn bild som heter clown_jumping_over_cat.png n i år. ”Sluta röka!”, sa doktorn. Nu funderar jag allvarligt på det.

Det hände igår. Idag skall jag hämta medicin och hoppas att det gör mig frisk fort.

Alla säger att jag skall ta det lugnt. Alltså kollar jag jobbmailen, ringer vår mottagningsassistent Cristin m fl. Det är lättare att koppla av med lite koll på läget.

Det blir ju tid över när man går hemma så jag har hunnit läsa pappers-Metro på fiket här i byn. Där läste jag om något som jag tror kommer att göra livet bättre och lättare för många.

Petra Wadström är uppfinnare och konstnär och har uppfunnit en plastdunk som renar vatten med hjälp av dagsljus. En uppfinning som skulle kunna förändra världen.

Om alla ägnade en kvart om dagen till att fundera ut något som gör livet bättre eller lättare för någon annan skulle världen förändras till nästa Måndag.

En annan grej som kan bli något är att Asus, som gjort min Eee, jobbar på en Androidtelefon. Android är Googles operativsystem för mobiler. Hittills har HTC kommit ut med en och de flesta som provat den (i USA) tycker den är bra. Om Asus sköter sina kort kan det här bli något. Androidtelefoner kommer hit i början av nästa år.

Att alla mobiltillverkare kan använda operativsystemet till sina telefoner. en dröm vore om det skulle gå att få Android till Iphone. Särskilt nu när Apple stoppar Opera i Appstore.

 • http://kraka.moah.se Kraka

  Fy på dig Jonas! Du är precis som jag, kan inte låta bli att jobba fast du är sjuk.
  Du kanske ska göra ett besök på lungmedicin, där kan man få inspiration till att sluta röka. Men i måndags såg jag en av deras patienter så utanför entrén och röka, kopplad till en stor syrgastub som hon var tvungen att dra runt på. Var rädd om dig Jonas! Jag behöver dig som vän!

 • http://jonasanderson.se/info Jonas

  Planen är att överleva :-) Jag ser alldeles för mycket intressant hända som jag är angelägen om att följa upp.

 • http://kraka.moah.se Kraka

  Ja, du skulle bara våga annat än överleva!

 • http://jonasanderson.se/info Jonas

  Nä, Felix kan ju inte sköta Kattkorgen själv :-)

 • http://kraka.moah.se Kraka

  Kanske inte, men det vore ju ett bra experiment om Felix och några fler katter hade en egen bl0ogg. Men allvarligt talat så behöver jag dig och vill att du håller dig både frisk och i livet. Vem ska jag annars ta en fika med, chatta med och över huvudtaget umgås med på min hundraårsdag? Jag som planerar och förbereder mig för ett maxat 120-årsliv! Skärp dig nu och se till at bli frisk genast!

 • Pingback: Sökord på Kattkorgen | KATTKORGEN()