Training Day På Datormagazin

Idag är jag på Datormagazin. Datatidningen, ni vet.

Jag är på introduktion för frilansskribenter. Jag gillar att vara här för jag har läst tidningen sedan den började komma ut i den här formen. Innan dess var det en Amiga tidning men den hade insomnat sedan länge i den formen.

Datormagazin tillhör Hjemmet Mortensens förklag som ger ut en massa andra bra tidningar (faktiskt), t ex Din Teknik som är den roligaste tekniktidningen, just nu.

Alla konferensrum har namn efter dansställen. Vi sitter i Studio 54.

Det är väldigt foukuserat. Jag gillar när det är strukturerat och förväntningarna är tydliga. Respekt för tiden.

Jag tror jag kommer att trivas.

  • / Rolf

    Hur gick det ? :)

  • http://jonasanderson.se Jonas

    Bra, får man säga. Jag kommer att erbjudas uppdrag och sköter jag mig kommer jag att få fler. Dessutom fick jag ju träffa andra frilansskribenter och vi blev väldigt väl omhändertagna. Proffsigt gäng som gör tidningen, får man säga.