En lyckad början på bloggveckan

Bloggveckan fick en bra start med en betatest av nya Newsmill. En nyhetssite. Jag skrev om det i BT. Mina egna funderingar gäller hur mycket ”community” det blir. Det är väldigt mycket fokus på kändisskribenter.

En ny vana är att läsa Googlebloggen. Där kan man läsa om nyheter som t ex att det blivit enklare att göra utskick från sin kalender (för dem som använder Google kalender). Jag har börjat använda den så smått men jag har itne sett någon uppenbar fördel framför en pappers kalender, (jag är konservativ och inte så ung som jag var, OK?). Google gör små förändringar som är lätta att missa. Ofta får jag reda på nyheter genom att läsa om dem på andra bloggar, trots att det är tjänster jag använder dagligen.

Och så en stor nyhet.

Google har rullat ut sin egen webläsare Chrome. Läs allt om den.

Det finns mer att läsa på RWW men nämnas bör att den t ex inte har separata adress- och sökfönster. Det skall alltså inte krävas en exakt webadress för att du skall komma rätt. Intressant. En annan detalj ät möjligheten att surfa helt anonymt. Det kommer att vara som om det du gör aldrig har hänt. Du kan läsa mer här.

Artikeln på RWW