Problem på One.com

Jag har fler webbplatser hos one.com. Nyss dog kontakten med databasen på en av dem. Jag vet inte vad problemet är men ett tag var jag orolig att jag ställt till med något när jag uppgraderade en webbplats som heter netletter.se.

Jag skall inte klaga för jag ahr bra erfarenheter av one.com. Det enda klagomålet jag har är att de kör PHP i något som heter safe mode. Från min synvinkel betyder det att jag förlorar en hel del funktionalitet och t ex inte kan använda en del php-baserade innehållshanteringssystem. T ex Gallery 2.

Än så länge är kattkorgen uppe så jag passar på att publicera det här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

 • http://blogg.skottet.se Skottet

  Jag har varit i kontakt med dem om detta då jag själv har haft samma problem på två av mina konton hos dem. Jag fick varningar från ena sidan först som tydde på att den skulle blivit hackad.

  Men One.com meddelade att de har problem och de verkar ha rejäla problem att fixa dem för mina sidor har gått ner ett antal nätter.

 • http://blogg.skottet.se Skottet

  Självklart gick sidorna ner precis efter att jag hade skrivit detta… :/

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Det är lagbundet :-) Idag verkar det som om det funkar igen men såvitt jag vet är det två tillfällen med kortare stopp, hittills. Jag passade på titta på din blog. Trevlig.

 • http://lyngbytaekwondo.dk Torben Brams

  Store problemer med support hos one.com – de har for nyligt ødelagt muligheden for at komme til samtlige af mine domæner med ftp. Det eneste jeg kan gøre er at uploade filer one by one med deres file uploader… og det fungerer jo ikke, når man skal vedligeholde en website.

  Support er helt umulige at snakke med. ”Vi må bare have tålmodighed, vente og se”.
  Det har stået på i mere end 3 dage nu. Desværre er det ikke første gang vi har problemer med tekniskken hos one.com

  Har du gode erfaringer med en alternativ hosting provider, hører jeg meget gerne fra dig. Jeg har 6 domæner som jeg bliver nød til at flytte væk fra one.com snart!