Komma ifatt och lite mer om Blondinbella

Apropå mitt förra inlägg om Piratnytt och Blondinbella så hittade jag ett inlägg om samma sak. Som passade bra in med mitt eget.

Det var hos Emma/Opassande och några dagar gammalt. Som så mycket annat jag skriver om nuförtiden.

Det är ju som sgt lugnt här på bloggen och jag har tummatt på min ambition att blogga varje dag. Här alltså. Vill ni läsa mer skriver jag i Bloggtidningen också.

En fråga som blev aktuell för ett tag sedan när bloggarna var nere pga problem hos One.com som jag har som webbhotell. Hur får jag koll på hur mycket bloggen är uppe. Om det strular en viss period kan det ju ta ett tag innan det märks. Särskilt om jag inte uppdaterar varje dag.

Jag hittade det här inlägget om tjänster som hjälper till med det. Tjänsterna är billiga till gratis med lite olika funktionalitet. Som med allt annat får du det du betalar för. Största vinsten får du av att jämföra de olika tjänsterna ordentligt. Även gratisnivåerna varierar mycket i vad de erbjuder