En upptäckt om min eeePC

En sak som jag märker ju mer jag använder den här lilla Asus-datorn är att jag mår bättre i handleden. Framförallt är det höger handled som jag har haft problem med. Jag blir vanligtvis fort trött och efter några timmar kan jag få värk.

Med lill-Asusen blir jag inte trött lika fort och jag skriver fortare. Lustigt, men jag har kommit på att jag kan skriva mycke bättre än jag trodde.

En bonus.

Idag hade jag med den på stan igen. Den passar både i portföljen och i ryggsäcken. Jag föredrar portföljen. Ryggsäck har alldrig varit min grej utom när jag skall träna.

Medan jag var ute och bloggfikade (eller fikabloggade) skrev jag en grej till Bloggtidningen om nyheter på Blogger. Bloggen blir mer social.

En detalj bara. Kolla på Profy. Där har den här finessen funnits ett tag. Faktum är att plattformen bygger på intergrering av blogg och RSS. Man kan följa andra bloggar och visa dem i sin sidomeny.

  • http://stiftet.wordpress.com stiftet

    Kul att du är nöjd med din nya bloggpc Jonas! Jag läser dina små rapporter med stort intresse. Jag hoppas kunna köpa en i framtiden.:)

  • http://jonasanderson.se Jonas

    Kul att de går hem :-) Jag har börjat intressera mig för Asus skrivbordsmodell av den här datorn. Jag har länge funderat på att bygga en liten burk baserad på ett mini-ATX kort. Om Asus bygger in grafik så datorn kan driva en hyffsad skärm blir det attraktivt att skaffa en av deras.