Västvärlden håller andan. Välkommna till ”Steve Jobs Show” när Apple lanserar iPhone 3G

Men alla är inte lika till sig. David Winer tar det lugnt och skriver att vi sett det förut (i 25 år). Och varför kan vi inte få se det på TV?

Sett som Media-händelse blir skillnaderna i rapporteringen tydlig. Alla går inte ut lika hårt. Det har jag skrivit mer om på Bloggtidningen. Aftonbladet och IDG har folk på plats men hanterar media olika. Metro gör som vanligt och kanske lägger sig på rätt nivå.

Det är sällan det blir tråkigt nuförtiden. Bloggarna och läsandet tar mycket tid och för det mesta är det faktiskt berikande att se hur nya media växer fram. Eller egentligen nya tillämpningar av vår lust att kommunicera.

Jag fick ett mail från en vän, idag. Senast träffades vi på en konferens i Stockholm. Han är från Californien men forskar i Norge.

Han tackade för senast och vi kom överens om att höras till hösten om ett webbprojekt. Jag passade på att fråga om han skulle till USA någonting under sommaren. Han svarade att han var i Berkeley, i Californien och snart skulle åka hem till Norge. Jag önskar att geotaggning kunnde slå iganom på allvar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,