Vad gör man när bloggen inte känns relevant?

Jag har sagt en del om bloggen på Twitter. Jag har mailat, diskuterat och funderat. Sedan en tid tillbaka har jag kännt mig tveksam till innehållet jag producerar här på Kattkorgen. Då och då glimmar det till men ofta har det varit inlägg inte tillfört något till det jag kommenterar.

För mig blir det en samvetsfråga när kvaliteten tunnas ut, även om jag vet att det beror på tidsbrist. Frågan blir då om jag skall lägga ner Kattkorgen eller göra en uppryckning.

När jag ställer upptäcker jag att jag faktiskt har en känslomässig investering i den här bloggen. Jag skall försöka strama upp den lite och fokusera mer på media, kommunikation och webbpublicering än allmänna datornyheter. Det finns de som har mer att komma med på det området.

Ja, jag gärna emot tips och synpunkter från er som läser Kattkorgen regelbundet. Vilka artiklar har varit intressanta och vad vill ni se här på bloggen? Ris och ros är lika välkommet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

 • http://stiftet.wordpress.com stiftet

  Hej Jonas
  Jag gillar Kattkorgen, eftersom jag är ganska lat så det fint att läsa om allt som har med data och webb hos dig. Nej lägg inte ner. :)

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Roligt att höra. Det som var svårt just då var att jag började förlora eftertänksamheten. Det jag kom fram till var att ämnet faktiskt är viktigt för mig. Att jag ser tekniken som en förlängning av den mänskliga kommunikationen. Då är det ju viktigt att skriva om det. Tempot behöver inte vara så högt.

 • http://stiftet.wordpress.com stiftet

  Skynda långsamt ja, det är lätt att känna post press, jag gör det jag med med mina ynkliga ”en- i veckan- poster”

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Tack! Dina kommentarer är en bra hjälp :-)