tillbaka på 7elvan

Det är midsommarhelg och min skärm gick sönder igår, så här sitter jag igen, på 7eleven. Konstigt kontor. Det luktar av varm choklad i luften. En lite flottig lukt.

Läsandet och skrivandet hindras av att människor vandrar in och ut och jag känner mig lite trött på  det.

När jag slutade skriva på Bloggtidningen hade jag hoppats få mer tid till mina egna bloggar men det blir inte mer skrivet. Hoppas fortfarande att kunna skriva där igen i framtiden. Den svenska bloggosfären behöver den lite hippare vinkling som BT hade. Hoppas Rosemari läser det här.

När jag kollar mina RSS-flöden ser jag att centern (partiet) har hört av sig till en bloggares arbetsgivare om ett blogginlägg. Det är DN som skriver och jag undrar om det är något vi skall vänja oss vid. Det väcker obehag att det kommer i kölvattnet på riksdagsomröstningen som sa ja till lagen om digital avlyssning. Det känns som att det inte är tillåtet att protestera, eller vara besviken.

Hoppas att det här inte fortsätter. Jag tycker inte om att skriva om politik men jag måste skriva om hur saker och ting påverkar mig.

 

  • http://kulturbloggen.com RS

    JO jag hoppas verkligen att du börjar posta på BT igen. Absolut.