Jag har fått min första videokommentar

För ett tag sedan installerade jag ett nytt kommentarsystem här. Det är Disqus som tillhandahåller kommentarerna och genom samarbete med Seesmic kan du också lämna en videokommentar. Hittills är det ingen som gjort det men idag fick jag en. Från en klubbkompis i ABC-klubben.

Tyvärr har klubben problem med en server. Det går inte att besöka webbplatsen just nu men jag är övertygad om att den snart är igång igen.

Rolfs besök visar att videokommentarerna fungerar. Titta här får ni se. Det finns också en plugin till WordPress som ger videokommentarer utan att man behöver anlita Disqus. Seesmic-pluggen gör att du även kan göra videoinlägg på bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

 • / Rolf

  Att kommunicera med ljud / video / chatt, vad tillför detta
  i bloggandet / publicerandet ? Kommunikationen mellan människor.
  I ABCklubben har vi under våren använt USTREAM.tv för olika
  umgängesformer där deltagarna befinner sig på distans .
  Titta gärna in här http://www.ustream.tv/abcklubben :)

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Man kan ju spela in en kommentar men jag tror också att man skulle kunna
  spela in och visa något på stan med en mobil, som bambuser.

  USTREAM verkar kul. Bra att ABC-klubben är med där. Jag har hört om det men
  inte studerat det närmare. Skall genast skaffa ett konto.

  Finns ABC-klubben på Facebook?

  Jonas
  Den den 16 juni 2008 14:50 skrev Disqus <

 • timeman

  Börjat använda seesmic både som socialtmedia och för min blogs.

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Vad kul! Om du lämnar adressen till di blog skall jag hälsa på :-)