Saker du kan göra i stället för att blogga

Idag handlade mer om bilder än om text. Jag var ute på balkongen och fotograferade med min mobilkamera. Det blev bilder på målningar och bilder från min Moleskine. Ett tag funderade jag på om jag skulle börja lägga upp mer bilder här men blev avrådda av en vän. Hon tyckte att bloggen var så etablerat textbaserad att det inte skulle funka. Jag blev tvungen att hålla med.

En bild från dagens övningar blir det i alla fall fall. den finns här.

Jag läste att Google förbereder den lanseringen av sin nya tjänst där man skall kunna se gatulivet i städerna. Det är inte alla som gillar det här och jag vet inte om jag gör det heller. Måste varje millimeter kartläggas och övervakas. Var är jag ifred? Det är lite sjukt. Dessutom visar det sig att data i princip oförstörbar. Vi vet ju redan att det inte räcker med at trycka på delete-knappen för att saker skall försvinna från datorn. Har datan varit på internet en sväng finns det kvar för alltid. Inte ens en rymdkrasch räcker tydligen.

New York Times larmartikel fortsätter leva sitt eget liv. Det är ju förstås en skröna att man dör av bloggande. Eller att bloggare skulle ha dålig hälsa över huvud taget. Är du orolig kan du kolla här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

  • http://ponor.wordpress.com Linda

    Smile..:/ you’re always on camera :(