Kommentarerna är tillbaka

Nu är allas kommentarer tillbaka. Disqus är bara aktiverat för inlägg som inte redan har kommentarer. Jag ber om ursäkt för det här och lovar att jag skall kolla bättre nästa gång. En läsare trodde faktiskt att jag raderat hennes kommentarer. Vilket hade varit fräckt, de tillhör ju inte mig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

 • http://kraka.zoomin.se/blogg.html Monika

  Skönt att vi kom att prata om det här. Jag skulle ju aldrig kunnat med att fråga dig så där bara rakt upp och ner.
  Visserligen tillhör väl inte mina kommentarer dig, men det är ju din blogg och jag ser det inte som helt självklart att jag har rätt att göra anspråk bå ditt utrymme för att publicera mina tankar och åsikter. (många bloggare jag känner håller hårt på sin rätt att välja vilka kommentarer de vill ha med i sin blogg)
  Internet och information är fritt för alla, men som i alla andra sammanang mutar vi ju in våra revir och håller dem som ”våra”. Det är egentligen en väldigt intressant fråga det här med var man får publicera sig och vad man kan räkna som ”privat område” på nätet.

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Du har naturligtvis rätt i det du skriver men det måste vara högt i tak. Om
  jag inte ville ha diskussion skulle jag ju kunna använda skrivborslådan i
  stället för en blog :-) Jag är glad att du är nöjd och ber om ursäkt för
  mitt slarv.

  Den den 17 maj 2008 11:53 skrev Disqus <

 • http://stiftet.wordpress.com stiftet

  Hm har inte tänkt på det tidigare. Jag har väl egentligen tänkt det Monika skriver att bloggen är min privata sfär och jag väljer vilka som skall komma på besök. Vad menar du?

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Det var bara tråkigt att Monika trodde att jag raderat hennes kommentarer. Lämnar någon en kommentar här försöker jag ta hand om den. Det är därför jag har Disqus nu. Därför att jag tror att det kan bli en ännu friare diskussion. Vad tycker du förresten? Jag ser din ikon med pennan så jag misstänker att du har ett konto på Disqus. Men man måste inte ha det för att kommentera här.

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Vad tycker du?