Jag har befriat mina kommentarer

Jag har haft städdag på mina bloggar. Fixat till RSS-flödena med FeedBurner och dessutom lagt till ett nytt kommentar system. Det som är tråkigt är att de gamla kommentarerna blev osynliga. De finns kvar men syns inte :-(

Medan jag funderar på hur jag skall göra med kan jag ju berätta lite om Disqus, som jag använder nu. Det är en tjänst som tar hand om kommentarerna någon annanstans än på bloggen. De syns fortfarande här men bor någon annanstans. Här.

Disqus är en tjänst som du registrerar dig för, det är gratis. Ingen behöver registrera sig för att kommentera eller läsa kommentarer här. Det är bara om du vill få alla finesserna hos Disqus som det behövs.

En annan nyhet är att jag fått ordning på FeedBurner så nu får ni som prenumererar inläggen via den tjänsten. Det betyder lite mer finesser och ett mer interaktivt flöde.

Hoppas ni gillar utvecklingen här. Lämna en kommentar och berätta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

 • http://jonasanderson.se Jonas

  Jag kommenterar mitt eget inlägg. Det är för att jag vill prova hur Disqus funkar. Jag har inte tålamod att vänta på att någon skall hitta hit och tycka något :-)

 • http://ponor.wordpress.com ponor

  Bloody hell I can't keep up! Varje gång jag kolla på dina bloggs så hamna jag lite överallt på webben :) Du är rätt galen :) Men det är kul som fan.. alltid lära man sig något nytt hos dej :)

 • http://jonasanderson.se Jonas

  I'm glad you like it :-)

 • Pingback: Fräcka kommentarer | KATTKORGEN()

 • Pingback: Håll reda på inläggen med en RSS-sidfot | KATTKORGEN()