Hur man slutar oroa sig och lär sig älska internet

Douglas Adams dog ju för ett tag sedan men vi ser att hans ord lever vidare. Via Kristina Lowe och den norska bloggen NRKbeta, hittade jag till en kärleksförklaring till internet. Skriven av Douglas Adams

”How to Stop Worrying and Learn to Love the Internet”

I expect that history will show ”normal” mainstream twentieth century media to be the aberration in all this. ”Please, miss, you mean they could only just sit there and watch? They couldn’t do anything? Didn’t everybody feel terribly isolated or alienated or ignored?”

”Yes, child, that’s why they all went mad. Before the Restoration.”

”What was the Restoration again, please, miss?”

”The end of the twentieth century, child. When we started to get interactivity back.”

Heja Norge och grattis på 17e Maj!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,