Visste ni att Apple säljer datorer också?

Pirate Bay har nu 12 000 000 fildelare hos sig! Måste vara all reklam de fått på sista tiden

Microsoft har nu släppt en online version av sitt Office. De sällar sig nu till en grupp tjänstelevernatörer som anammar web 2.0 konceptet.

Om du är tänder på idén om den interaktiva webben är kanske en Wiki något att undersöka. Du kan själv eller tillsammans med andra skapa en wiki kring vilket ämne som helst. En wiki är en interaktiv kunskapsbank som användarna skapar själv. Mest känd är väl Wikipedia. IDG berättar hur du installerar Mediawiki.

Visste ni förresten att Apple säljer datorer också?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  • Linda

    Haha… Efter att man har betalt för sin online M. Office kommer man nog på att man få mindre tjänster för sina pengar…Finns mindre i paketet – Trotts att det ser ju billigare ut. Satt just och räknade ut det hela tillsammans med min chef här.. Vi såg samma erbjudande hos en leverantör i UK ….Ingen fördelaktig deal om man redan använder M Office sas. :(

  • http://kattk.org Jonas

    Jag rekommenderar ZOHO office eller Google docs. Här saknas inget! Om Microsoft skall ta betalt för samma tjänst får dom plussa på ordentligt.