Tankar om bloggning, tidningar och nya grepp

Det verkar som om alla bloggare då och då drabbas av förstoppning. Kreativ sådan, ochd et är inte alltisd vi får uppskattning för vår möda.

Idéerna tryter, det verkar inte hända något intressant att skriva om. Pro Blogger har gått så lång som till att deklarera ”Blogger Apprecation Day”, Bloggarens Dag, ungefär. Varför inte. Tekniskt är ju bloggosfären en fristånde sfär för oppinionsbildning och utvecklar därför demokratin, oavsett vad belackarna säger. Emma/Opassande skriver t ex om Yrsa Stenius som inte är så imponerad.

Hur det än är med kommer vi inte att försvinna. Enligt Kulturbloggen har twingley registrerat 44.000 nya bloggar, vilket ju är jobbigt om man inte gillar bloggare men vi får mer vänner att länka till och en större yta att sprida nyheter och tankar på. En av de roligare var den här, som Mary X/MinaModerataKarameller kommenterar, om Fredrik Rinefeldt. Det har stått mer om hans besök i SvD och andra tidningar.

En sak till. För ett tag sedan skulle jag uppgradera en Drupalinstallation och lyckades förstöra alltihop genom ett ganska trivialt slarvfel.

Det blev något fel med databasen så jag rensade ut och sattsade på WordPress istället.

Den finns här. Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,