Smalband och bredband på skattesedeln

Jag är sjuk idag, tror att det är matförgiftning för jag börjar må lite bättre. Orkar kolla hur världen klara sig och det verkar vara som vanligt.

Det verkar pågå ett gräl mellan BBC och internetlevernatörerna om vem som skall betala bandbredden när BBC lanserar iplayer. Hmmm, är inte BBC skattefinansierat? Då betalar ju konsumneten redan. BBC kanske skulle göra som TV 4 och andra som kranar ut ofantliga mängder innehåll. Skaffa en riktig leverantör av bandbredd.

När den här debatten kommer till Sverige vill jag inte betala två gånger för samma sak. Jasså, gör jag redan det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

  • http://mobiltbredbandguide.dk Mobilt Bredbånd

    Bredbånd af skattesedlen tak!

  • Anonym

    Det er mulig debatten kommer til norden også, men jeg tror ikke det. Jeg ville nok valgt en riktig bredbånd leverandør. Det er det som funker best.

  • AbelCol

    Det er stor forskjell på ISP’er i Norge. Det virker som at hos Søta Bror er det mindre forskjeller og større hastigheter tilgjengelig. I Norge er jo 100 Mbit/s uhørt for de fleste, men ganske normalt i vårt naboland Sverige. _Abel fra http://www.xn--kvandalkjkken-jnb.no Ha en fin høst alle sammen. :-)