I dag blev inget färdigt

Idag blev inget färdigt. Jag hade för många trådar att dra i. Till slut slängde jag ihop alltihop i ett inlägg för att bli av med det. Så kan det gå! :-)

Jag fastnade för en kristen blog där alla inlägg var 22 ord långa. En spännande idé. Bloginnehavaren säger själv att ”Det är inte så kort att det blir menigslöst men inte så långt att det verkar som om jag börjat prata innan jag vet vad jag skall säga.”

En man som kan uttrycka sig långt eller kort är Doc Searls som är chefsredaktör för Linux Journal. Även om jag inte håller med om allt njuter jag av läsa hans kortfattade men ibland ordrika inlägg. Jag är en språkmänniska.

Arpopå ord. Jag var tidigare en ivrig anhängare av Skype. Sedan var jag inte det längre. Orsaken var alla odukuneterade friheter Skype tog sig med min dator. Utan att fråga. Hur Skype fungerar är så insvept i tekniska dimmor att det är på egen risk man installerar det.

Nu erbjuder Skype utlandssamtal för en billig penning, till fasta telefoner. Jag lutar åt att återuppta min knepiga relation till skype.

Emma/Opassande visar slutligen på den här artikeln om 10 bra skäl att vara paranoid på nätet.

Bloggar om FRA.

MinaModerataKarameller

Kulturbloggen

RosettaSten

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

 • http://cmj.blogg.se Martin

  Hej…

  Jag gör humorkortfilmer. Kan va roligt att se när du sitter och slöklickar emellanåt.

  http://cmj.blogg.se/film.html

  Shoo!

 • http://kattk.org Jonas

  Som ett varnande exempelför ungdomen då :-)